Nytt år, nya projekt!

Introduktionsåret är nästan över, så nu lämnar jag den bloggkategorin bakom mig. Ansökan om lärarlegitimation har gått iväg (efter regelförändring den 1a juli måste man inte längre genomföra introduktionsår innan man får legitimation).
 
Istället påbörjas nu ett nytt läsår 2014/2015 och en ny period i mitt liv - jag tänker arbeta 75% och börja studera för masterexamen på halvtid. Ser fram emot omväxlingen och utmaningen! Tror att jag kommer att fungera bättre som person med att jobba fysiskt "på golvet" 6 timmar per dag och sedan ta mig an de teoretiska lärdomarna under eftermiddagen.
 
En annan nyhet är att jag blivit representant för vår förskola i en pilotstudie om flerspråkighet. Vi ska arbeta tillsammans, sju olika förskolor, för att förändra vårt arbetssätt när det gäller modersmål, flerspråkiga barn, flerspråkiga pedagoger osv. Så vitt jag förstår ska projektet pågå i två år och resultatet användas som underlag för en förändring i hela Uppsala kommun. Spännande att få vara med när det händer saker!
 
Och så ska jag gå lite lösa arbetskurser också; PIM, InPrint, Brandskyddsutbildning och Medarbetardagar. Mycket på gång. Hoppas att jag hinner planera verksamhet och genomföra undervisning också?


bloglovin

bloglovin

Blogg listad på Bloggtoppen.seVetenskap bloggar

RSS 2.0