Kollegor på nätet

Nu är jag supernöjd med mitt allra sista arbete på lärarprogrammet.

I kursen Digitalt berättande och kreativt lärande uppmanades vi att skriva en lektionsplanering med tillhörande lärarhandledning, och det där med handledning är nog nytt för min del. Det var en bra grej att ha med! Nu känns arbetet inte bara som att det är till min lärare på kursen, utan även som en redovisning inför alla mina kollegor i världen, som ska ha möjlighet att ta del av mina kunskaper och lära från dem.

Så nu ska jag ladda upp mitt färdiga arbete, inte bara på kurshemsidan utan även på lektion.se, ett mycket trevligt community där lärare kan ladda upp lektionsplaneringar, arbetsblad och annat. Jag tror att många av er redan har hittat dit, men jag vill slå ett extra slag för att använda den resursen, och inte bara för att ladda ner utan lägg även upp era egna arbeten!

Det är alltid superkul när man ser hur många som laddar ner mina planeringar och får kommentarer. I denna kurs känner jag det mer än någonsin - vi räcker inte till på egen hand, ta hjälp av varandra!

Nu är min utbildning slut, om fyra arbetsdagar. Livet kunde inte kännas mer spännande! LYCKA TILL till alla andra som snart är färdiga och ska ut och jobba! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Min profilbild