Tips från Emelie

Kommentar på skaffa kontakter:

Jag har världens viktigaste tips! Se till att samla allt kursvis, alltså papper, anteckningar m.m som du samlar på dig. Se till att ha en mapp eller pärm för varje kurs. (likadant på datorn, en mapp för varje kurs..) Du kommer att behöva det till c-uppsatsen om inte annat.. =)

/
Emelie

------------------

Hej, tack för tipset! Publicerar detta i studieteknik så att alla kan se. :)

Kommentarer
Postat av: Hanna

Precis som Emelie skriver är detta jätteviktigt. Jag har även inrättat en kunskapsbank där jag lägger in idéer som kommer efter vägen, lektionstips och liknande. Saker som kan vara bra för mitt kommande yrke helt enkelt. Just nu håller jag på att omorganisera alla papper då jag märkt att PÄRM är bättre än mapp ;)

2010-07-02 @ 10:04:45
URL: http://thecrazyheads.blogspot.com
Postat av: Hanna

SV: Ja det kan nog vara ett smart sätt. Du har väl inte missat klurigt, lurigt och roligt i skolan (blogg)? En toppen blogg! Och du jag glömde, tänk på att ha ett kollegieblock för varje kurs, eller att du river ur anteckningarna och sätter in i en pärm, kursvis. Annars kan man även använda onenote, det är ett toppenprogram om man ska läsa långa texter på nätet och inte orkar skriva ut,då skriver man ut det till onenote och läser och stryker lver där :)Ha en trevlig lördag

/Hanna

2010-07-03 @ 09:46:19
URL: http://thecrazyheads.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Min profilbild