Vecka 9 och 10 (HT10)

Vecka 9 var avslutande vecka för våra första kurser, alltså Förskolans och skolans samhällsuppdrag och Barn och ungdomar i samhället. Nu var det dags att runda av, lämna in alla skrivuppgifter, presentera sina texter muntligt och utvärdera hur det gått hittills. Med hjälp av skrivuppgiften Metareflektionen fick vi tänka igenom och sammanfatta vad vi egentligen lärt oss och hur det förändrat hur vi tänker.

Faktiskt blev det ingen panik på slutet, utan min planering höll ganska bra. Alla böcker blev lästa och uppgifter inlämnade utan katastrof. Nu är det bara att invänta betygen!

Vecka 10 inleder nu nya, spännande kurser; Lärande och kommunikation och Ledarskap och grupprocesser. Det verkar bli ganska mycket egen planering nu, en lång radda böcker som ska läsas innan kursen är slut som vi får sätta egna delmål för själva. Mycket tid går bort för två veckor VFU och vid tiden runt jul då vi inte har schemalagda lektioner. Alltså kommer alla seminarier och övningar på en gång NU och allt annat sen. Hoppas jag lyckas med självdiciplin så det inte blir hemskt när det börjar närma sig... (bam bam bammmm) ... hemtenta!

Wish us luck!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Min profilbild